Toimintasuunnitelma ja kuvia

Graniitti 8-2019
22.8.2020 pidettiin kauden avajaiset. Kevään lopettajaiset jäivät koronan takia väliin.

Yleistä:

Pelikauden aikana ja päätteeksi on pidetty kevätpippaloita, käyty keilaamassa ja pidetty pikkujoulut vuosittain.

Vuoden veteraanit

Porukkamme ja emoseura on nimennyt vuoden lentopalloveteraaneiksi seuraavat pelaajat, pelivuosiemme aikana.

1. Viljo Manninen
  2. Arto Pirhonen
  3. Eero Uotila
  4. Eero Tiainen
  5. Helena Lassila
  6. Martti Kuukkanen
  7. Jukka Hakanen
  8. Timo Sällinen
  9. Guven Görsoy

Toimintasuunnitelma 2021

Toimimme urheiluseura Jyväskylän Valo ry:n harrastelentopalloryhmänä.

Toimintaamme kuvaa hyvin määritelmä nettisivuillamme ”Tarkoituksena on liikuttaa kaikenikäistä aikuisväkeä lentopallon parissa. Tasossa ei pyritä (eikä varmaan päästäkään) kilpaluokkiin. Parhaimmillaan peli on hyvää puulaakitasoa. Ei ryppyotsaisen totista vaan kaikille onnistumisen iloa!” Tämä on luonut yhteishenkeä ja pitää pelitason sopivana kuntoilutasoisille aktiiveille. Tällä myös kuvaamme pelitasoa ja vaatimuksia uusille porukkaan haluaville.

Pelivuorot:

Koronan takia neljän vuoron salimme ovat suljettu ainakin helmikuun loppuun. Toivottavasti pääsemme jatkamaan varattuja maanantai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntaivuorojen systeemiämme vielä kevätkauden loppuun.

Kesäaikana pelaamme entiseen tapaan säävarauksella biitseillä ja tiistaisin yhdessä Kuntoliikunnan porukan kanssa Kivikirjalla ulkopelinä lentopalloa.

Syksyllä alkavalle hallikaudelle haemme edelleen neljää pelivuoroa. Sopivista saleista lentopallopeleihin on todella Jyväskylässä pulaa ja niitä sovitellaan, valitettavasti usein vuorot ovat kovin myöhäisiä.

Pelaajat:

Pelaajajien vaihtuvuutta on alkaneelle kaudelle syksystä jonkin verran, tarkistamme uusien halukkaiden ja sopivien pelaajien mahtumisen erityisesti syyskauden alkaessa. Tähän vaikuttaa tietysti saamiemme vuorojen määrä ja sopivuus. Karsintaa olemme joutuneet aina tekemään, johtuen pelitasostamme ja että vältymme loukkaantumisilta. Näin ollen pelaajamäärä pysynee 24 seuduilla. Joukkueet koostuvat pääosin miespelaajista, mukana on eräissä vuoroissa myös 2-3 naista. Tuo pelaajamäärä sopeutuu kahden joukkueen vuoroiksi peli-iltaa kohden neljään viikkopelivuoroon. Nimeämme vuoden pelaajan joukostamme.

Muu osallistuminen:

Ystävyys- haasteotteluihin osallistumme tilanteen ja tarjonnan mukaan.

Perinteiset kauden lopettajaiset kesän tultua on varattu Kaijalaan ja pikkujoulun vietto kuuluvat myös kauteen 2021.

Omat nettisivut, tiedotus ja organisointi:

Jatkamme tiedottamista omilla nettisivuilla osoitteessa https://valonlentis.sporttisaitti.com/ Peli- ja toimintatiedotteita hoidetaan nettisivujen lisäksi WhatsAppilla ja tekstiviesteillä.

Sivuja ylläpitää ja päivittää Viljo Manninen, joka toimii edelleen myös yhteyshenkilönä tilavarausten osalta sekä seuraan päin, huolehtien pelimaksujen keräämisestä ja tilityksestä seuralle ja talousselvitysten teosta peliporukalle kauden 2021 aikana.

Talous

Lentopalloporukkamme budjetti on noin 2000 euroa vuodessa, koostuen kokonaisuudessaan pelimaksuista. Tällä katetaan salimaksut ja tiedotus sekä lentopallot. Muihin mahdollisiin kuluihin, kuten osallistumismaksut turnauksiin tai matkakulut ja tilaisuudet, rahoitus kerätään osallistujilta omavastuuperiaatteella. Mitään toimintapalkkioita henkilöille ei makseta.

Laati

Viljo Manninen